Italiaanse auto onderdelen
Italiaanse auto-onderdelen
Klassieke Italiaanse auto's
Klassieke Italiaanse auto onderdelen
Originele Alfa Romeo onderdelen
Klassieke Italiaanse auto
Klassieke Italiaanse autoonderdelen
Klassieke auto onderdelen
Italian Car Parts

Over Boutique dell Auto

Boutique dell Auto is een initiatief van autoliefhebbers. Boutique dell Auto heeft binnen de organisatie 3 verschillende segmenten. Deze zijn het aanbieden van een zeer ruim assortiment originele Italiaanse klassieke auto onderdelen, een stallingsmogelijkheid voor uw klassieke/ sport auto en een “One Off” collectie. De ‘One Off’ wil zeggen dat er binnen deze collectie een mix is gemaakt van vooral , bijzonder, gelimiteerde gebouwde auto’s. Deze modellen zijn gevarieerd van old- en youngtimers, sportauto’s, GT’s, coupe’s, cabrio’s en familie auto’s.

De kracht van Boutique dell Auto zit ‘m in een groot netwerk. De markt van klassieke auto en auto-onderdelen is door het internet transparanter geworden, echter houdt dit niet in dat alles online wordt aangeboden. Boutique dell Auto heeft een internationaal offline netwerk, waardoor wij vele unieke en klassieke auto en auto-onderdelen kunnen aanbieden.

Mocht u op zoek zijn naar een bepaald model auto of specifiek type onderdeel die wij niet online aanbieden, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij u helpen met uw zoektocht en deze droom verwezenlijken.